[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”laser-vooronderzoek” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_color=”#ffffff” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid” padding_top=”50px” padding_bottom=”40px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”0 0px 0 0px” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Veiligheid staat voorop bij ooglaseren. Bij Ooglaserkliniek Heuvelrug werken ervaren artsen met de meest geavanceerde apparatuur.
Voor de laserbehandeling gebruiken we de Allegretto EX500 van de firma Alcon.
Bij LASIK maken we voorafgaand aan de laserbehandeling een flapje in het hoornvlies. Dat gebeurt met de Intralase iFS150.
Tijdens de behandeling ligt u op een comfortabel bed dat geruisloos van de ene laser naar de andere draait.

[/fusion_text][fusion_builder_row_inner][fusion_builder_column_inner type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no” border_position=”all”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”3″ content_align=”left” style_type=”default”]

Intralase iFS150

[/fusion_title][fusion_text]Apparatuur Oogkliniek Heuvelrug | Intralase iFS150

Tijdens een Femto-LASIK-behandeling maken we een flapje in uw hoornvlies. Hiervoor gebruiken we de Intralase iFS150 femtosecondlaser. Een zeer weloverwogen keuze. De kwaliteit van het flapje bepaalt namelijk voor een groot deel het resultaat van uw LASIK-behandeling.

De Intralase iFS150 is een van de veiligste femtosecondlasers op de markt. Dikte, grootte en vorm van het flapje zijn individueel aan te passen. Geen oog is immers hetzelfde. De Intralase iFS150 maakt een gepersonaliseerde behandeling mogelijk. Een eigenschap die slechts een zeer beperkt aantal femtoscecondlasers is gegeven.[/fusion_text][/fusion_builder_column_inner][fusion_builder_column_inner type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no” border_position=”all”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”3″ content_align=”left” style_type=”default”]

Allegretto EX500

[/fusion_title][fusion_text]

Ooglaserkliniek Heuvelrug maakt gebruik van de Allegretto EX500 excimerlaser van Alcon®. De in Duitsland geproduceerde EX500 verslaat zijn concurrenten op vele fronten. We durven te stellen dat er op dit moment geen beter laserapparaat verkrijgbaar is.

Waarom de Allegretto EX500

Snelheid

De Allegretto EX500 excimerlaser is de snelste laser op de markt. Met 500 laserpulsjes per seconde zijn we in staat 1,4 dioptrie per seconde te behandelen.

Hoe sneller de laser, hoe minder kans op uitdroging van het hoornvlies. Dat maakt het resultaat meer voorspelbaar en minimaliseert de noodzaak voor correcties achteraf. Een luttele seconde behandeltijd kan al verschil maken.

Veiligheid

Continu controle

De laser verwijdert een klein laagje hoornvliesweefsel door het te verdampen. Daarbij bouwen we uiteraard een ruime veiligheidsmarge in.

Voorafgaand aan de behandeling meten we zorgvuldig de dikte van uw hoornvlies. Om de rest van uw leven een stabiele vorm te behouden, moet een minimale dikte overblijven.

De Allegretto EX500 houdt ook tijdens de laserbehandeling tot op een duizendste millimeter nauwkeurig bij hoe dik uw hoornvlies is. Zo kunnen we continu controleren hoeveel weefsel er verdampt. Bovendien waarschuwt het apparaat ons tijdig als het hoornvlies te dun dreigt te worden.

Eyetracker

De Allegretto EX500 bevat een zogeheten eyetracker. Een ingenieuze toepassing die automatisch en razendsnel uw oogbewegingen volgt tijdens de behandeling. De eyetracker corrigeert ongewenste (onwillekeurige) oogbewegingen ruim duizend keer per seconde. Dat geeft u en de oogarts de garantie dat de laser altijd zijn doel treft. Op exact de juiste plek op uw hoornvlies.

Alles in beeld

Tijdens uw behandeling volgt de oogarts het proces door de microscoop van de Allegretto EX500. Daarbij heeft de arts niet alleen uw oog in beeld, maar ook de belangrijkste gegevens over uw oog en over het verloop van de behandeling. De laser projecteert deze informatie in de oculairglazen van de microscoop.

Wavefront optimized

De Allegretto EX500 is zodanig geprogrammeerd, dat standaard de meest natuurlijke vorm van het hoornvlies wordt behouden. ‘Wavefront optimized’ noemen we dat. Dat beperkt de kans op hinderlijke neveneffecten zoals halo’s (kringen rondom lampen in het donker) tot een minimum. Een unieke eigenschap in de wereld van excimerlasers.

[/fusion_text][/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner][fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sep_color=”#a18dc9″ top_margin=”20px” bottom_margin=”20px” alignment=”center” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]