Charlene

Oogheelkundige consulent

Charlene Hoogland-1080

Over Charlene

“In 2004 ben ik begonnen aan de opleiding Optiek en contactlensspecialist in Rotterdam. Na 13 jaar werken in een optiekwinkel was ik toe aan iets anders  en per toeval kwam ik de vacature tegen voor oogheelkundig consulent. Precies wat ik zocht! In deze functie kan ik al mijn kennis over de oogheelkunde benutten.

Omdat ik zolang in een zelfstandige winkel heb gewerkt, heb ik geleerd dat service, persoonlijkheid en kwaliteit enorm van belang zijn en dat kan ik mooi doorzetten in een onze kliniek.

Als oogheelkundige consulent ben je meestal het eerste aanspreekpunt aan de telefoon of balie. Ik probeer cliënten een goed gevoel te geven en de juiste eerlijke informatie. Het is allemaal al spannend genoeg voor hen.

Ik ga met plezier naar mijn werk, ondersteun mijn collega’s waar het kan en begeleid onze cliënten zoals ikzelf begeleid zou willen worden.

Bij Xpert Clinics Ooglaseren kan Charlene voortzetten wat zij zo belangrijk vindt in haar werk.”

Informatie

“Ik probeer cliënten een goed gevoel te geven en de juiste eerlijke informatie. Het is allemaal al spannend genoeg voor hen. ”

Blogs van Charlene

Ben jij al jaren afhankelijk van je bril of contactlenzen, en wil je hier vanaf? Er zijn verschillende vormen van refractiechirurgie die …