Onze cliënten geven ons een:

8,9 beoordeling zorgkaartnederland

Voorjaarsactie! t/m 31 mei GRATIS uitgebreid onderzoek (T.W.V. €130)!

Corona richtlijnen

Richtlijnen voor je afspraak en bezoek aan onze kliniek

Hier vind je informatie over onze aangepaste richtlijnen voor je bezoek aan onze kliniek. Wij verzoeken je deze richtlijnen voorafgaand aan je bezoek goed door te lezen.

We danken je hartelijk voor je begrip en voor het naleven van deze richtlijnen. We zijn verheugd je te verwelkomen op onze kliniek in Zeist.

Heb je vragen?

Wij staan je graag te woord.

Neem contact met ons op

FAQ

Veelgestelde vragen

Indien u klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de kliniek. U komt tevens niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.
Indien u positief getest bent op het COVID-19 virus blijft u uiteraard thuis.

Bovenstaande geldt ook wanneer u reeds gevaccineerd bent.

  • In de kliniek kan het zijn dat u gevraagd wordt of u klachten heeft, besmette huisgenoten of nauwe contacten heeft en of u recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest. Het kan zijn dat uw temperatuur opgemeten wordt. 
  • Het kan zijn dat u in de kliniek verzocht wordt een mondneusmasker te dragen. 
  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden. 

Dan kan het zijn dat u voor uw eigen veiligheid voorafgaand aan de ingreep getest wordt op het Coronavirus door middel van een sneltest. U loopt namelijk een verhoogd risico op complicaties wanneer u op het moment van de ingreep besmet bent met het Coronavirus; zelfs wanneer u geen klachten heeft. Wanneer u reeds volledig gevaccineerd bent, is dit niet het geval. We verzoeken u dan om uw vaccinatiebewijs mee te nemen. 

Staat je antwoord er niet tussen?

Neem dan contact met ons op.