Onze cliënten geven ons een:

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie?
Meld je dan aan voor de webinar op dinsdag 04 april om 20:00 uur

Drs. An-Katrien de Brauwer

Oogarts

drs-an-katrien-de-brauwer

Over Drs. An-Katrien de Brauwer

“Mijn opleiding geneeskunde rondde ik af in KU Leuven waarna ik in Maastricht UMC de opleiding tot oogarts voltooid heb. Ik heb mij volledig gespecialiseerd in de oogheelkunde. Veel van de problemen aan het oog kunnen opgelost worden of er kan op z’n minst een verbetering van de klachten worden gerealiseerd. Kleine operaties kunnen grote impact op het dagelijkse leven van een cliënt hebben. Ik houd van gevarieerd werk met zowel spreekuren, kleine verrichtingen, grotere operaties en laserbehandelingen. De mogelijkheid om je verder te specialiseren binnen de discipline oogheelkunde is voor mij enorm belangrijk.

Het werken in een kleinere organisatie zoals Xpert Clinics Ooglaseren biedt veel voordelen, zowel voor mij als arts, als voor mijn cliënten. Onze lijntjes zijn efficiënt en kort en er zijn mogelijkheden om veranderingen door te voeren indien procesverbetering gewenst is. Mijn streven is om goed te luisteren naar de klacht waarvoor de cliënt komt, en deze te behandelen. Samen met de cliënt wil ik tot een oplossing komen die werkt voor hem/haar. Ik wens dat mijn cliënten na het consult het gevoel hebben dat er naar hun klacht geluisterd is, dat zij antwoorden op hun vragen hebben gekregen en dat zij begrepen hebben wat er verteld is.

Als dat zo is, dan komt het ook goed met hun behandeling!”

Informatie

Lidmaatschappen

Consultgesprek arts

“Mijn streven is om goed te luisteren naar de klacht waarvoor de cliënt komt, en deze te behandelen. Samen met de cliënt wil ik tot een oplossing komen die voor hem of haar werkt. ”

Blogs van oogarts An-Katrien