Onze cliënten geven ons een:

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie?
Meld je dan aan voor de webinar op dinsdag 04 april om 20:00 uur

De heer Wolfs

“Voor mij is het niet alleen het gemak van geen lenzen meer hoeven dragen, ook mijn zicht is verbeterd.” 

De lensimplantatie van de heer Wolfs

De heer Wolfs (32): “Bij de laatste meting had ik links -20 en rechts iets van -18. Ik droeg contactlenzen maar wist dat dat op lange termijn niet goed is voor je ogen. Voor mijn werk zit ik veel achter een beeldscherm en halverwege de dag kreeg ik echt geïrriteerde ogen. Afwisselen met een bril was geen optie, want daar krijg ik hoofdpijn van. Een operatie zou de gezondheid van mijn ogen verbeteren en voorkomen dat ze verder achteruit zouden gaan. Ik heb gewacht tot het moment dat mijn ogen stabiel genoeg waren. Dat bleek nu zo te zijn.

Het is me alles meegevallen

Begin dit jaar ben ik geopereerd door drs. An Katrien de Brauwer, onder begeleiding van drs. Nico Trap. Er zijn Artisan voorzetlenzen in mijn ogen geplaatst. Zo’n operatie gaat heel snel en is pijnloos. Ik voelde wel een bepaalde spanning omdat er wat met je zicht gebeurt. Dat je beeld verandert, is een ervaring die je niet kent. Gelukkig kreeg ik te horen dat ik goed stillag. Het hielp ook dat de arts steeds vertelde wat ze ging doen. De tweede keer weet je beter wat er gaat gebeuren. Het is me alles meegevallen, maar ik was blij dat dat het erop zat.

Ik zie alles weer scherp

De dagen na de operatie heb ik helemaal geen pijn gehad. Dat vond ik verrassend, er wordt toch in je oog gesneden. Maar blijkbaar gebeurt dat zo subtiel dat het geen klachten geeft. Meteen na een dag had ik al het idee: het hoeft niet veel beter te worden dat dit. De pupilverwijdende medicatie maakt je gevoelig voor licht, maar het zicht is er meteen. Ik zie alles weer scherp en ook kijken naar een beeldscherm geeft geen problemen meer. Echt fantastisch.

Het resultaat is beter dan verwacht

Voor mij is het niet alleen het gemak van geen lenzen meer hoeven dragen, ook mijn zicht is verbeterd. Bij de laatste metingen haalde ik scores die hoger waren dan toen ik contactlenzen droeg. Ik heb wel een reststerkte links, maar dat was voorzien. Als ik zou willen zou ik het nog kunnen laten laseren, maar daar zie ik nu geen noodzaak voor. Ik sta er al niet meer bij stil hoe goed ik weer kan zien. Het resultaat is beter dan ik verwacht had en daardoor hoef ik er niet meer mee bezig te zijn. Top!”