Joanneke

Optometrist

joanneke-kampen

Over Joanneke

“In 2008 heb ik de opleiding optometrie aan de hogeschool van Utrecht afgerond. Deze opleiding geeft een goede basis voor de functie van optometrist. In het verleden heb ik gewerkt in het ziekenhuis als optometrist en als refractie optometrist in een ZBC (zelfstandig behandelcentrum). Daarna heb ik als low vision specialist en optometrist gewerkt.

Ik vind de combinatie van verzekerde oogzorg en niet verzekerde oogzorg heel fijn werken, een mooie afwisseling. Refractiechirurgie is heel specialistisch, uitdagend en veelzijdig. Het technische aspect vind ik interessant en leuk om mee bezig te zijn. Om patiënten met uiteenlopende oogsterktes en oogproblemen te kunnen helpen en te gaan voor het beste resultaat geeft me voldoening en maakt mijn dag helemaal goed!

Ik streef naar de beste oogzorg voor de cliënt. Ik wil dat iedere cliënt op de best mogelijke manier wordt geholpen en op een begrijpelijke manier wordt geïnformeerd over zijn of haar ogen.”

Informatie

"Ik streef naar de beste oogzorg voor de cliënt. Ik wil dat iedere cliënt op de best mogelijke manier wordt geholpen en op een begrijpelijke manier wordt geïnformeerd over zijn of haar ogen."