Onze cliënten geven ons een:

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie?
Meld je dan aan voor de webinar op dinsdag 04 april om 20:00 uur

Kwaliteitsgarantie

Kwalitatief hoogwaardige en veilige oogzorg 

Kwaliteit en veiligheid

Bij Xpert Clinics Ooglaseren draait alles om het bieden van kwalitatief hoogwaardige en veilige oogzorg. Want alleen dan kunnen we het beste resultaat bieden aan onze cliënten. Wij hanteren strenge kwaliteitsnormen en stellen hoge eisen aan veiligheid. We werken daarom dan ook alleen maar met de meest geavanceerde apparatuur. En hechten veel belang aan kwaliteitsgaranties.

Kwaliteitskeurmerken

Veiligheid

Kwaliteitskeurmerken

Als je iets aan je ogen laat doen, is het belangrijk dat je goed kijkt naar de kwaliteitskeurmerken. Deze garanderen de kwaliteit van een oogkliniek en de oogartsen die er werken. Wij als Xpert Clinics Ooglaseren zijn dan ook ZKN-gecertificeerd en al onze oogartsen zijn NGRC- en BIG-geregistreerd. Deze kwaliteitskeurmerken zijn voor jou dan ook een garantie dat wij aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen.

NGRC
ZKN
nog logo
Zorgkaart-Nederland

De zorg verbeteren? Deel je ervaring!

Achter de schermen werken we continue aan veiligheid en hygiëne. De toetsing hierop vindt plaatst door middel van externe en interne kwaliteitscontroles. Maar ook als cliënt werk je mee aan het verbeteren van onze zorg. Dat doe je bijvoorbeeld door je ervaring te delen over  de manier waarop je bij ons bent geholpen. Dit kun je doen door je mening te delen via de externe review platformen Zorgkaart Nederland. Of deel je ervaringen op onze website.

Onze apparatuur

Veiligheid staat voorop bij ooglaseren. Bij Xpert Clinics Ooglaseren werken ervaren artsen met de meest geavanceerde apparatuur. Voor onze laserbehandelingen gebruiken we de Allegretto EX500 Excimer Laser van de firma Alcon. De Allegretto EX500 excimerlaser is één van de snelste laserapparaten op de markt. Een snelle laser geeft minder kans op uitdroging van het hoornvlies waardoor het resultaat beter voorspelbaar is.

Voor de Femto LASIK laserbehandelingen gebruiken we de WaveLight FS200 Femtosecond Laser van de firma Alcon. Met deze laser wordt, in geval het een LASIK-behandeling betreft, eerst heel nauwkeurig een dun flapje in het hoornvlies gemaakt. Vervolgens wordt het onderliggende weefsel behandeld met de Allegretto EX500 Excimer Laser.

Allegretto-EX500-transparant