Onze cliënten geven ons een:

9 score

Najaarsactie! t/m 31 December GRATIS uitgebreid onderzoek (T.W.V. €130)!

Kwaliteitsgarantie

Kwalitatief hoogwaardige en veilige oogzorg 

Kwaliteit en veiligheid

Bij Xpert Clinics Ooglaseren draait alles om het bieden van kwalitatief hoogwaardige en veilige oogzorg. Want alleen dan kunnen we het beste resultaat bieden aan onze cliënten. Wij hanteren strenge kwaliteitsnormen en stellen hoge eisen aan veiligheid. We werken daarom dan ook alleen maar met de meest geavanceerde apparatuur. En hechten veel belang aan kwaliteitsgaranties.

Kwaliteitskeurmerken

Veiligheid

Kwaliteitskeurmerken

Als je iets aan je ogen laat doen, is het belangrijk dat je goed kijkt naar de kwaliteitskeurmerken. Deze garanderen de kwaliteit van een oogkliniek en de oogartsen die er werken. Wij als Xpert Clinics Ooglaseren zijn dan ook ZKN-gecertificeerd en al onze oogartsen zijn NGRC- en BIG-geregistreerd. Deze kwaliteitskeurmerken zijn voor jou dan ook een garantie dat wij aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen.

De zorg verbeteren? Deel je ervaring!

Achter de schermen werken we continue aan veiligheid en hygiëne. De toetsing hierop vindt plaatst door middel van externe en interne kwaliteitscontroles. Maar ook als cliënt werk je mee aan het verbeteren van onze zorg. Dat doe je bijvoorbeeld door je ervaring te delen over  de manier waarop je bij ons bent geholpen. Dit kun je doen door je mening te delen via de externe review platformen Zorgkaart Nederland of Ooglasertrefpunt. Of deel je ervaringen op onze website.

Onze apparatuur

Veiligheid staat voorop bij ooglaseren. Bij Xpert Clinics Ooglaseren werken ervaren artsen met de meest geavanceerde apparatuur. Voor onze laserbehandelingen gebruiken we de Allegretto EX500 Excimer Laser van de firma Alcon. De Allegretto EX500 excimerlaser is één van de snelste laserapparaten op de markt. Een snelle laser geeft minder kans op uitdroging van het hoornvlies waardoor het resultaat beter voorspelbaar is.

Voor de Femto LASIK laserbehandelingen gebruiken we de WaveLight FS200 Femtosecond Laser van de firma Alcon. Met deze laser wordt, in geval het een LASIK-behandeling betreft, eerst heel nauwkeurig een dun flapje in het hoornvlies gemaakt. Vervolgens wordt het onderliggende weefsel behandeld met de Allegretto EX500 Excimer Laser.

Allegretto-EX500-transparant
 • Snel

  De Allegretto EX500 excimerlaser is het snelste laserapparaat op de markt. Hoe sneller de laser, hoe minder kans op uitdroging van het hoornvlies.

 • Continue controle

  De Allegretto EX500 houdt tijdens de laserbehandeling tot op een duizendste millimeter nauwkeurig bij hoe dik jouw hoornvlies is. Zo kunnen we continu controleren hoeveel weefsel er verdampt.

 • Eyetracker​

  De Allegretto EX500 bevat een zogeheten eyetracker. Een ingenieuze toepassing die automatisch en razendsnel je oogbewegingen volgt tijdens de behandeling. Een eyetracker corrigeert ongewenste (onwillekeurige) oogbewegingen ruim duizend keer per seconde. Dat geeft jou en de oogarts de garantie dat de laser altijd zijn doel treft. Op exact de juiste plek op jouw hoornvlies.​

 • Alles in beeld

  Tijdens jouw behandeling volgt de oogarts het proces door de microscoop van de Allegretto EX500. Daarbij heeft de arts niet alleen je oog in beeld, maar ook de belangrijkste gegevens over je oog en over het verloop van de behandeling. De laser projecteert deze informatie in de oculairglazen van de microscoop.

 • Wavefront optimized​

  De Allegretto EX500 is zodanig geprogrammeerd, dat standaard de meest natuurlijke vorm van het hoornvlies wordt behouden. ‘Wavefront optimized’ noemen we dat. Dat beperkt de kans op hinderlijke neveneffecten zoals halo’s tot een minimum.

 • Topolyzer®

  Meer geavanceerde technieken zijn mogelijk in combinatie met de zogenaamde Topolyzer®. De topolyzer® maakt gepersonaliseerde behandelingen op het hoornvlies mogelijk. Dit is belangrijk voor ogen waarbij een “standaard” behandeltechniek niet het optimale resultaat kan bieden.