Onze cliënten geven ons een:

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie?
Meld je dan aan voor de webinar op dinsdag 04 april om 20:00 uur

Nieuwe methode: De Visian ICL implantlens

Ontwikkelingen binnen ooglaseren

Op het gebied van laserbehandelingen staan de ontwikkelingen alles behalve stil. Toch is niet iedereen geschikt voor een laserbehandeling. En soms geeft het idee van zo’n behandeling iemand geen prettig gevoel. Is een permanente verbetering van het zicht dan onmogelijk? Nee, gelukkig hebben we daar nog de even zo innovatieve wereld van (contact)lensimplantatie. Lensimplantaten bieden zelfs enkele voordelen ten opzichte van een ooglaserbehandeling. Hoewel de implantaten bedoeld zijn voor permanente plaatsing in het oog, kan de lens, indien nodig, gemakkelijk verwijderd of vervangen worden. Zowel lage- als hoge sterktes kunnen met deze lenzen worden gecorrigeerd. Bovendien blijft het hoornvlies bij deze behandeling geheel intact.


Nieuwe methode: een implanteerbare contactlens

Ook wij volgen en beoordelen nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van refractiechirurgie. Naast onze ooglaserbehandelingen en Artilens implantaten zijn we recentelijk begonnen met het adviseren en implanteren van een nieuwe lens. De Visian Implantable Collamer Lens (ICL) is een implanteerbare contactlens die in het oog wordt geplaatst om het zicht te corrigeren. De lens wordt tussen de iris (het gekleurde deel van het oog) en de natuurlijke ooglens geplaatst. De Visian ICL heeft een groot aantal voordelen die bijdragen aan het vertrouwen en enthousiasme van onze oogartsen om deze vanaf heden aan te bieden en te implanteren. De behandeling behorende bij deze lens is eenvoudig, kort en kent een snelle en pijnloze hersteltijd.


Voor jou geschikt?

Dus als jij je tijdens het sporten wederom bedenkt dat het toch wel heel prettig zou zijn om van die bril of contactlenzen af te zijn, zet dan de eerste stap door contact met ons op te nemen. Heb je genoeg van dat gepruts elke ochtend om jouw contactlenzen in te krijgen? Plan dan een vooronderzoek om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden die Visian ICL of één van onze andere behandelingen voor jou kan betekenen. Maak het je voornemen om de wereld weer te kunnen ervaren zonder gedoe met een bril of contactlenzen!