Onze cliënten geven ons een:

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie?
Meld je dan aan voor de webinar op dinsdag 04 april om 20:00 uur

Vraag een vooronderzoek aan

Een uitgebreid oogheelkundig vooronderzoek is de eerste stap om je oogsituatie in kaart te brengen. Ben je geïnteresseerd in het vooronderzoek? Maak dat nu een afspraak via het telefoonnummer (088) 778 5208 of vraag via dit formulier een vooronderzoek aan.
landkaart-vestiging-zeist-xpert-clinics-ooglaseren

Vooronderzoek aanvragen?

Vraag nu een vooronderzoek aan.

Schermafbeelding-2022-11-04-om-10.58.36.png
Review-platformen-Xpert-Clinics-Oogzorg.png

Zo verloopt het vooronderzoek

We brengen je ogen in kaart

Je ziet zowel de oogarts als optometrist

Een advies op maat

We nemen écht de tijd voor je. Binnen 1,5 uur krijgen we een compleet beeld van niet alleen de conditie van je ogen, maar ook van jouw persoonlijke wensen. En vragen we naar je dagelijkse bezigheden, waar het belang van jouw ogen groot zijn.

 Zij vragen je van alles over je zicht en controleren de gezondheid van jouw ogen. Op basis van al deze informatie kunnen zij direct beoordelen of je in aanmerking komt voor een behandeling en welke methode voor jou het meest geschikt is.

Als op basis van het vooronderzoek blijkt dat behandeling mogelijk is, krijg je informatie mee over de methode die het beste bij jouw ogen past. Na verschillende oogmetingen en een persoonlijk gesprek, deelt de oogarts de resultaten en geeft jou een advies op maat. Indien gewenst plannen we direct een behandeling in.

Wat onderzoeken wij:

Een optometrist onderzoekt:
Persoonlijk advies op maat door de oogarts op basis van:

Toch liever een Quickscan aanvragen?