Onze cliënten geven ons een:

9 score

Najaarsactie! t/m 31 December GRATIS uitgebreid onderzoek (T.W.V. €130)!

Contact

Wij helpen je graag!

Veel informatie over de behandelingen en je bezoek kun je op deze website van Xpert Clinics Ooglaseren vinden. Heb je nog aanvullende vragen, wil je meer informatie of wil je weten of jij in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Neem dan gerust telefonisch contact met onze laserconsulenten op. Zij helpen je graag.

Telefoonnummer: 088 – 778 5208

Wij staan voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Contactformulier

optometrist

Maak direct een afspraak

Wil je direct een afspraak inplannen voor een uitgebreid vooronderzoek, waarin we in 1,5 uur je oogheelkundige conditie bekijken en je een persoonlijk advies op maat geven? Of wil je eerst een quickscan van ongeveer 30 minuten inplannen om te zien of een correctie van de ogen met laser en/of lensimplantatie tot de mogelijkheden behoort?

Contactgegevens

We hebben voor jou in één oogopslag alle contactgegevens van Xpert Clinics Ooglaseren op een rij gezet. Lekker gemakkelijk en overzichtelijk. Ook onze adresgegevens vind je hier als je een bezoek wilt brengen aan onze kliniek.

 • Telefoonnummer:

  (088) 778 5208

 • Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur

 • Adres

  Huis ter Heideweg 42, 3705 LZ, Zeist

 • E-mailadres

  laseren@xpertclinicsoogzorg.nl

Spoed?

Ben je bij ons onder behandeling, is er sprake van een spoedgeval en is de kliniek gesloten? Dan kun je ons 7 dagen per week bereiken via het spoedtelefoonnummer

Je wordt dan doorverbonden naar de dienstdoende arts.