Onze cliënten geven ons een:

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie?
Meld je dan aan voor de webinar op dinsdag 04 april om 20:00 uur

Zo helpen we je

Stap 1: Een afspraak inplannen

Een afspraak maken is zo geregeld

Het inplannen van een afspraak voor een vooronderzoek of quickscan is de eerste stap naar een leven zonder bril of contactlenzen. Wil je een afspraak maken? Bel dan (088) 778 5208 of vul het contactformulier in. De laserconsulent inventariseert vervolgens je wensen, plant het onderzoek in dat bij jou past en informeert je over de voorbereiding voor je afspraak op de kliniek.

Stap 2: Adviesgesprek met arts

Consultafspraak met de specialist

De laserconsulent zal je op de kliniek verwelkomen voor je eerste consult. Afhankelijk van jouw wensen en oogconditie, is er bij jou een consult voor een uitgebreid vooronderzoek of een quickscan ingepland. Samen met de specialist wordt een beeld gevormd van de conditie van jouw ogen. Net zo belangrijk is jouw verhaal. Dit resulteert in een eerlijk en duidelijk advies over het te verwachtte resultaat en de risico’s. Samen met de oogarts kies je de meest geschikte behandeltechniek.

Stap 3: De behandeling

Een behandeling op maat

We werken veilig, deskundig en met aandacht. Op die manier voeren we de behandeling – ooglaseren of lensimplantatie – uit die we samen hebben gekozen. Omdat je ogen verdoofd worden met oogdruppels, wordt de behandeling meestal niet als pijnlijk ervaren. Afhankelijk van de soort behandeling kan het herstel een paar dagen nodig hebben.

Stap 4: Nazorg

Ook ná de behandeling zijn we er voor je

Ook ná de behandeling blijven we goed voor je zorgen en houden we je herstel nauwlettend in de gaten. Je komt na de behandeling voor diverse controles bij de oogarts en/of optometrist. We bespreken je ervaringen en nemen de instructies nogmaals met je door. Het aantal vervolgafspraken kan per persoon verschillen en is mede afhankelijk van de toegepaste behandeltechniek. Samen met de laserconsulenten plan je deze afspraken in.

ooglaseren

Wij krijgen gemiddeld een 9 van onze cliënten

Dat is een score waar we trots op zijn! Op de review platformen Zorgkaart Nederland kun je lezen wat anderen van ons vinden. Wil je zelf ervaren hoe de oogzorg bij ons is