Ooglaseren

Wat is ooglaseren?

Bij een ooglaserbehandeling corrigeren we met een laser je sterkteafwijking. Dit doen we door het aanpassen van de vorm van je hoornvlies. Met ooglaseren kan bijziendheid, verziendheid of een cilinderafwijking gecorrigeerd worden. Na de behandeling zie je weer scherp zonder dat je een bril of lenzen hoeft te dragen. Al onze ooglaserbehandelingen zijn ‘wavefront optimized’. Dat wil zeggen dat de laser zo veel mogelijk de natuurlijke vorm van het hoornvlies aanhoudt en de minste kans geeft op storende neveneffecten, zoals schitteringen en lichtkringen.

Ben je geschikt voor een ooglaserbehandeling?

Tijdens een oogheelkundig vooronderzoek kijken we of jouw ogen geschikt zijn voor een laserbehandeling en welke techniek de meest passende voor je is. Blijken je ogen niet geschikt voor ooglaseren, dan zijn voorzetlenzen of een lensvervangende operatie wellicht goede opties.

Welke oogartsen voeren deze behandeling uit?

Onze oogartsen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglaserbehandelingen. Zij zullen er alles aan doen om je weer scherp te laten zien.

Maak kennis met onze specialisten

Veelgestelde vragen over ooglaseren

Hoe bereid je je voor op een behandeling? Hoe lang houdt het effect aan? Is het veilig? Antwoord op deze en nog meer vragen vind je in de Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij krijgen gemiddeld een 9 van onze cliënten

Dat is een score waar we trots op zijn! Op reviewplatform Zorgkaart Nederland kan je lezen wat anderen van ons vinden.