Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit en veiligheid

Bij Xpert Clinics Ooglaseren draait alles om het bieden van kwalitatief hoogwaardige en veilige oogzorg. Want alleen dan kunnen we het beste resultaat bieden aan onze cliƫnten. Wij hanteren strenge kwaliteitsnormen en stellen hoge eisen aan veiligheid. We werken daarom dan ook alleen maar met de meest geavanceerde apparatuur. En hechten veel belang aan kwaliteitsgaranties.

Kwaliteitskeurmerken

  • Al onze oogartsen zijn NGCR en BIG-geregistreerd
  • Onze kliniek is in het bezit van een ZKN keurmerk
  • Onze oogartsen werken volgens de consensus Refractiechirurgie

Veiligheid

  • Veiligheid staat voorop bij ooglaseren
  • We werken met kwalitatief hoogstaande en geavanceerde laser apparatuur

Kwaliteitskeurmerken

Als je iets aan je ogen laat doen, is het belangrijk dat je goed kijkt naar de kwaliteitskeurmerken. Deze garanderen de kwaliteit van een oogkliniek en de oogartsen die er werken. Wij als Xpert Clinics Ooglaseren zijn dan ook ZKN-gecertificeerd en al onze oogartsen zijn NGRC- en BIG-geregistreerd. Deze kwaliteitskeurmerken zijn voor jou dan ook een garantie dat wij aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen.

De zorg verbeteren? Deel je ervaring!

Achter de schermen werken we continue aan veiligheid en hygiëne. De toetsing hierop vindt plaatst door middel van externe en interne kwaliteitscontroles. Maar ook als cliënt werk je mee aan het verbeteren van onze zorg. Dat doe je bijvoorbeeld door je ervaring te delen over de manier waarop je bij ons bent geholpen. Dit kun je doen door je mening te delen via de externe review platformen Zorgkaart Nederland.

Onze apparatuur

Veiligheid staat voorop bij ooglaseren. Bij Xpert Clinics Ooglaseren werken ervaren artsen met de meest geavanceerde apparatuur. Voor onze laserbehandelingen gebruiken we de Allegretto EX500 Excimer Laser van de firma Alcon. De Allegretto EX500 excimerlaser is één van de snelste laserapparaten op de markt. Een snelle laser geeft minder kans op uitdroging van het hoornvlies waardoor het resultaat beter voorspelbaar is.

Voor de Femto LASIK laserbehandelingen gebruiken we de WaveLight FS200 Femtosecond Laser van de firma Alcon. Met deze laser wordt, in geval het een LASIK-behandeling betreft, eerst heel nauwkeurig een dun flapje in het hoornvlies gemaakt. Vervolgens wordt het onderliggende weefsel behandeld met de Allegretto EX500 Excimer Laser.