Onze specialisten

Maak kennis met ons team

Bij Xpert Clinics Ooglaseren staat een ervaren team van gekwalificeerde oogartsen, optometristen en laserconsulenten voor jou klaar om je weer beter te kunnen laten zien zonder bril of contactlenzen. Maak hieronder kennis met onze specialisten.

Oogartsen

Onze gekwalificeerde oogartsen werken met hoogwaardige apparatuur, de beste technieken en volgens vaste richtlijnen. Ze onderzoeken ook continue nieuwe technologie├źn en technieken om onze behandelingen te optimaliseren. Omdat elk oog maatwerk is en om een eerlijk advies vraagt, stel je samen met de arts een persoonlijk behandelplan op die past bij je wensen en conditie van je ogen.

Optometristen/TOA's

De optometristen en TOA's (Technisch Oogheelkundig Assistenten) ondersteunen onze oogartsen door het uitvoeren van de vooronderzoeken. Ze brengen hiermee jouw oogheelkundige gezondheid in kaart. Ook na de behandeling blijf je onze optometristen en TOA's zien, omdat zij de nacontroles uitvoeren om te zien of jouw herstel voorspoedig verloopt.

Laserconsulenten

De laserconsulenten zijn jouw eerste aanspreekpunt gedurende het gehele behandeltraject, en begeleiden jou persoonlijk van de eerste consultafspraak tot de nazorg. Zij plannen alle afspraken in en bereiden jou optimaal voor op de behandeling. En heb je nog vragen? Ook dan kun je bij onze laserconsulenten terecht.