Ik ben jonger dan 45

Goed zicht is essentieel, en  een leven zonder afhankelijkheid van bril of lenzen is mogelijk - ook voor jou. Voor optimale scherpte moet licht precies op je netvlies samenkomen, maar als je te maken hebt met bijziendheid, verziendheid, of astigmatisme, komt dat licht net niet goed aan. Xpert Clinics Ooglaseren heeft twee opties: ooglaseren en voorzetlenzen. Na een grondig vooronderzoek en een gesprek met onze specialist, bepalen we samen de beste aanpak die aansluit bij jouw unieke visuele behoeften en levensstijl.

Ooglaseren

Bij een ooglaserbehandeling corrigeren we met een laser je sterkteafwijking. Dit doen we door het aanpassen van de vorm van je hoornvlies. Met ooglaseren kan bijziendheid, verziendheid of een cilinderafwijking gecorrigeerd worden. Na de behandeling zie je weer scherp zonder dat je een bril of lenzen hoeft te dragen.

Meer informatie over ooglaseren

Voorzetlenzen

Bij een voorzetlens plaatsen we een kunststoflens in je oog, die voor je eigen ooglens komt. Deze ultradunne lens implanteren we in het oog met behoud van jouw eigen lens. Daardoor bewaart je oog het natuurlijke vermogen om op verschillende afstanden scherp te stellen.

Meer informatie over voorzetlenzen

Vooronderzoek

Een leven zonder bril of contactlenzen begint met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek brengen wij uw ogen in kaart, en kijken wij welke behandeling het beste bij u past.