Onze cliënten geven ons een:

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie?
Meld je dan aan voor de webinar op dinsdag 04 april om 20:00 uur

Onze specialisten

Bij Xpert Clinics Ooglaseren staat een ervaren team van gekwalificeerde oogartsen, optometristen en laserconsulenten voor jou klaar om je weer beter te kunnen laten zien zonder bril of contactlenzen. Maak hieronder kennis met onze specialisten.

Oogartsen

Onze gekwalificeerde oogartsen werken met hoogwaardige apparatuur, de beste technieken en volgens vaste richtlijnen. Ze onderzoeken ook continue nieuwe technologieën en technieken om onze behandelingen te optimaliseren. Omdat elk oog maatwerk is en om een eerlijk advies vraagt, stel je samen met de arts een persoonlijk behandelplan op die past bij je wensen en conditie van je ogen. 

Drs. A. de Brauwer
Oogarts
Drs. S. Coppens
Oogarts

Optometristen

De optometristen ondersteunen onze oogartsen door het uitvoeren van de vooronderzoeken. Ze brengen hiermee jouw oogheelkundige gezondheid in kaart. Ook na de behandeling blijf je onze optometristen zien, omdat zij de nacontroles uitvoeren om te zien of jouw herstel voorspoedig verloopt.

J. Walter
Optometrist
J. Kampen
Optometrist

Laserconsulenten

De laserconsulenten zijn jouw eerste aanspreekpunt gedurende het gehele behandeltraject, en begeleiden jou persoonlijk van de eerste consultafspraak tot de nazorg. Zij plannen alle afspraken in en bereiden jou optimaal voor op de behandeling. En heb je nog vragen? Ook dan kun je bij onze laserconsulenten terecht.

C. Hoogland
Laserconsulent
M. Schotman
Laserconsulent